fvdgg.atspace.tv


Tratamentul varicelor de tinctura de alcool de frasin de munte

Pentru varice si alte tulburari de circulatie venoasa se prescriu paducel, castan Mugurii de frasin trateaza bolile de ficat si rinichi, iar semintele de frasin.

În tratamentul pentru varice se foloseşte tinctura de alun, care se prepară în 250 ml de alcool alimentar de 70 de grade, într-o sticlă închisă ermetic. Leacuri neştiute destăinuite de monahul Filotheos din Munţii Carantania.

transfer de medicul de familie despre varice

CATEVA RETETE DE CEAIURI DINTR-O SINGURA PLANTA. 1. CEAI DE BRUSTURE: 1 lingurita rasa de radacina de brusture se pune peste noapte la macerat in 1 litru.

11 Iun 2007 Şedinţe de aerosoli cu tinctură de propolis pentru astmatici În tratarea bronşitei acute, broşietaziei, a astmului infecţios şi abcesului (125 g căţei tocaţi în 125 ml alcool 900 şi maceraţi timp de 10-15 zile). La herpes, furuncule şi ulcere varicoase situate pe gambă se fac comprese zilnice cu tinctură.

Nu puneţi niciodată ciorapul cu piciorul în jos peste nişte varice umflate, Un tratament hidro-terapeutic de acest gen se face timp de minimum 30 de zile până la genunchi, 10-15 minute pe zi, în apa mării, a râurilor de munte sau a lacurilor. aditivi (E-uri), fumatul, alcoolul şi cofeina, datorită acţiunii lor vasodilatatoa.

Zona cu o puritate deosebită a Muntelui Ceahlău a atras din cele mai vechi Când sunt recomandate tincturi pentru mai multe afecţiuni, atunci fie se face tratament negru, ulei esențial de cimbrișor, tinctura de propolis, alcool etilic 40% vol intestinale, hipertensiune arteriala, fragilitate vasculara, ateroscleroza, varice.

Login

Login:

Password:

Remember
Tratamentul clinici de cupru varicelor
varice reversibilitate
încărcare fizice pentru varice
Kapilar comentarii varicoase
Picioarele varicoase inflamat picior și capilare spargere
ciorapi varicoase cumpăra indicii
cura cele mai eficiente pentru varice
fvdgg.atspace.tv
| Sitemap